EQUIP

Ester Peralba Garcia

Fundadora de P.I. ADVOCATS


 

Fundadora de P.I. ADVOCATS, és una advocada col·legiada exercent al Col·legi d’Advocats del Principat d’Andorra, amb 25 anys d’experiència professional.

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, juris doctor per la Universitat de Puerto Rico, màster en dret dels negocis i del comerç internacional per la Fordham University de Nova York, titulada com a especialista en noves tecnologies i propietat intel·lectual i industrial per la Universitat San Pablo CEU de Madrid, i agent de patents a Andorra.

Professionalment, s’ha format en despatxos d’advocats de reconegut prestigi, concretament a Cuatrecasas Gonçalves Pereira, Gómez-Acebo & Pombo i Pedro Alemán Abogados, havent treballat a Nova York, Brusel·les i Madrid, a banda de al Principat d’Andorra.

En l’àmbit acadèmic, és professora col·laboradora en màsters i cursos de doctorat de la Universitat d’Andorra i la Universitat Carlos III de Madrid, i participa sovint com a ponent en esdeveniments relatius a les seves àrees d’especialització.