EQUIP

Margarita Bértolo Fontenla

Advocada


Graduada en Dret per la Universitat de Lleida, Màster en advocacia per la Universita Oberta de Catalunya amb especialització en dret laboral, certificada en compliment laboral pel Grup Tirant lo Blanch, i especialista en protecció de dades personals per AENOR. 

La Margarita Bértolo és una advocada col·legiada com a exercent al Col·legi d’Advocats del Principat d’Andorra, havent cursat el Màster en Dret Andorrà, i postgraduada en mediació a la Universitat d’Andorra. 

Professionalment, prèviament a incorporar-se a P.I. ADVOCATS, va treballar al despatx d’advocats andorrà Valentí Martí Advocats practicant el dret civil, mercantil i administratiu en general. 

En l’àmbit acadèmic, és professora col·laboradora en formacions relatives a protecció de dades personals, videovigilància i comerç electrònic, entre altres, havent estat una de les professores de la formació relativa a la llei andorrana qualificada de protecció de dades personals que organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra; també és professora del postgrau en la matèria que s’imparteix en virtut d’una col·laboració entre la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat d’Andorra.